Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання позачергової 24-ої сесії 07.07.2022 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про виконання територіальної програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Тарутинської селищної ради на 2021 рік.

X

 

2 Про внесення змін до програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

X

 

3 Про виконання програми забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради на 2021 рік.

X

 

4 Про внесення змін до програми забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради в Одеської області на 2022 рік

X

 

5 Про виконання програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби на українсько-молдавському державному кордоні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Тарутине» Білгород-Дністровського прикордонного загону на 2021 рік.

X

 

6 Про затвердження програми Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби 25 прикордонного загону на українсько-молдавському державному кордоні на 2022 рік

X

 

7 Про виконання програми розвитку культури Тарутинської селищної ради за 2021 рік.

X

 

8 Про закриття бібліотек-філій с. Лужанка та с. Малоярославець Другий.

X

 

9 Про внесення змін до цільової програми «Здоров’я» на 2021-2023 роки.

X

 

10 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 19.03.2021р. №26-VIII «Про умови оплати праці Тарутинського селищного голови»

X

 

11 Про звернення депутатів Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області до Одеської обласної ради для надання дозволу на відкриття групи професійного навчання в ДНЗ (Тарутинський професійно-аграрний ліцей).

X

 

12 Про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади.

X

 

13 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік».

X

 

14 Про затвердження плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Тарутинської селищної ради 2022-2024 роки.

X

 

15-29 Про перепрофілювання (зміну типу), найменування навчально-виховних комплексів «Загально-освітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Тарутинської селищної ради та затвердження Статуту закладу у новій формі

X

 

30 Про безоплатну передачу з балансу відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області рухомого майна на баланс комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства»

X

 

31 Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлового приміщення, що розташоване за адресою: Одеська область, смт Тарутине вул.Красна 75, на першому поверсі будівлі поліклініки для розміщення аптечного пункту.

X

 

32 Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради

X

 

33 Про надання дозволу на прийняття нерухомого майна з державної власності до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади

X

 

34 Про затвердження інформаційної та технологічної картки адміністративної послуги з видачі довідки про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей.

X

 

35 Про затвердження інформаційної та технологічної картки адміністративної послуги з реєстрації пасіки.

X

 

36 Про внесення змін до рішення селищної ради від 19.03.2021 року № 273-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області та його віддаленні робочі місця адміністраторів»

X

 

37 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 17.08.2021 року № 866 –VІІІ «Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 15.12.2017 року № 332 –VІІ «Про створення органу приватизації при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради та затвердження Положення про орган приватизації житлового фонду Тарутинської селищної ради»

X

Без коментарів.