Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 16-ої сесії 17.11.2021 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а  для скачування файлу на “Завантажити”

 

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження Положення про відділ організації надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області

2 Про затвердження нової редакції Положення про Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області

3 Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеській області

4 Про затвердження Переліків першого та другого типу об'єктів оренди комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без аукціону

- Перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади, які передані в оренду без аукціону

5 Про надання дозволу на передачу в оренду частину нежитлового приміщення що розташовано за адресою: Одеська область, Болградський район, смт Серпневе вул. Молодіжна 105, для розміщення об»єкту торгівлі господарськими товарами

6 Про надання дозволу на передачу в оренду частини будівлі, що розташована по вул. Молодіжна 105, смт Серпневе Болградського району Одеської області

7 Про надання згоди на прийняття нерухомого майна з державної власності до комунальній власністі Тарутинської селищної територіальної громади.

8 Про затвердження акту приймання-передачі майна зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Одеської області, яке обліковується на балансі комунальної установи «Одеській обласний центр фінансово-статистичного моніторінгу, матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення закладів і установ освіти»

9 Про внесення змін до Положення про відділ освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради

10 Про зарахування майна на баланс відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради з наданням права оперативного управління цим майном

11 Про надання цільової адресної допомоги мешканцям Тарутинської селищної територіальної громади

12 Про внесення змін до цільової програми «Доступна медицина» на 2021-2023 роки

13 Про внесення змін до цільової програми «Здоров»я» на 2021 – 2023 роки

14 Про затвердження стратегії Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки

Стратегія Тарутинської селищної територіальної громади на період до 2027 року

15 Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021 рік

Додаток 2 до програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021 рік

Додаток 3 до програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021 рік

16 Про затвердження Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022 рік

17 Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об'єкту «Капітальний ремонт покрівлі будівлі центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Болградської районної державної адміністрації Одеської області, за адресою: смт. Тарутине, вул. Спортивна 1а»

18 Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об»єкту «Капітальний ремонт тротуару та благоустрій автостоянки на вул. Красна 136-138, смт Тарутине Болградського району Одеської області»

19 Про прийняття у комунальну властність Тарутинської селищної ради артезіанської свердловини та передачу ії на баланс комунальному підприємству «РІВНЯНСЬКИЙ»

20 Про затвердження звіту з виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року №74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік» за 9 місяців 2021 року

Звіт про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24.12.2020 року № 74 – VIIІ «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік» за 9 місяців 2021 року

Додаток 1. Аналіз виконання плану по доходах бюджету Тарутинської селищної ради за 9 місяців 2021 року

Додаток 2. Аналіз виконання видаткової частини зведеного бюджету за 9 місяців 2021 року(загальний фонд)

Додаток 3. Аналіз виконання видаткової частини зведеного бюджету за 9 місяців 2021 року(спеціальний фонд)

Додаток 4. Аналіз виконання бюджетних програм по Тарутинській селищній раді за 9 місяців 2021 року

21 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік»

22 Про поділ земельних ділянок комунальної власності (пакетне голосування по 30 проєктам рішень) (список додається).
23 Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (пакетне голосування по 25 проєктам рішень) (список додається).
24 Про дострокове розірвання договорів оренди землі (пакетне голосування по 4 проєктам рішень) (список додається).
25 Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (гр. Марараш Ігор Георгійович).
26 Про відмову у наданні дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пакетне голосування по 3 проєктам рішень) (список додається).
27 Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (гр. Данч Віталій Степанович).
28 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пакетне голосування по 4 проєктам рішень) (список додається).
29 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування закладів торгівлі (гр. Крук Світлана Василівна).
30 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями і дворами) (гр. Іоргачов Степан Костянтинович)
31 Про відмову в наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (гр.Ян Марія Георгіївна).
32 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (паю) (пакетне голосування по 2 проєктам рішень) (список додається)
33 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (пакетне голосування по 2 проєктам рішень) (список додається)
34 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 3 проєктам рішень) (список додається)
35 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації (ТОВ «ВФ Україна»)
36 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (гр. Дарій Тетяна Іванівна).
37 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів (пакетне голосування по 2 проєктам рішень) (список додається)
38 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 3 проєктам рішень) (список додається)
39 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (гр. Штирбулова Любов Миколаївна).
40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 5 проєктам рішень) (список додається).
41 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства без зміни цільового призначення (пакетне голосування по 32 проєктам рішень) (список додається).
42 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового призначення (пакетне голосування по 25 проєктам рішень) (список додається).
43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність (пакетне голосування по 2 проєктам рішень) (список додається).
44 Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (пакетне голосування по 3 проєктам рішень) (список додається).
45 Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ФГ 'ЛЕВАДА і К').
46 Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 3 проєктам рішень) (список додається).
47 Про прийняття земельної ділянки водного фонду державної власності в комунальну власність Тарутинської селищної ради (72,0114 га, Вільненський ставок).
48 Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва (гр. Младінова Христина Володимирівна).
49 Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 2 проєктам рішень) (список додається).
50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення/відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у спільну часткову власність (гр. Наконечному Євгену Вікторовичу 1/3, гр. Вічевій Ірині Георгіївні 1/3, гр. Вичеву Василю Георгійовичу 1/3)
51 Про надання згоди на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування (пакетне голосування по 5 проєктам рішень) (список додається).
52 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (гр. Подболотову Ігору Васильовичу, гр. Подболотовій Галині Миколаївн, гр. Замфіровій Тетяні Василівні).
53 Про внесення змін до договору оренди землі (ТОВ «ЛОЗА «ВА»).
54 Про надання дозволу на розробку проекту щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення (25-й Прикордонний загін ДПСУ)
55 Про надання дозволу на розробку проекту щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення (5124755900:02:002:0006, вул.Молодіжна, буд.105, смт Серпневе)
56 Про прийняття земельної ділянки державної власності в комунальну власність (685,9004 га, Тарутинська селищна рада)
Різне Про надання інформації по депутатському запитанню Депутата Болградської районної ради Одеської області Горєлко М.А. про здійснення заходів щодо усунення виявлених порушень по результатам проведення Південним Офісом Держаудитслужби перевірки закупівель робіт з капітального ремонту в Серпневській селищній раді
Різне Про надання інформації по депутатському запитанню Депутата Болградської районної ради Одеської області Павлова О.С. щодо притягнення винних осіб Тарутинської селищної ради, які допустили протиправну бездіяльність в розгляді клопотання Карамаврова В. В. до відповідальності, а також за чий рахунок буде сплачений судовий збір та прийняті селищною радою заходи в недопущенні порушень земельного законодавства в подальшому
Різне Депутатські звернення за № 230/02-14 та № 231/02-14 від 27.10.2021 р., щодо придбання матеріально-технічного обладнання харчоблоку школи та дитячого садка, так як вони не відповідають сучасним стандартам НАССР та капітального ремонту приміщення кухні дитячого садка.

 

Без коментарів.