Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 32-ої сесії 28.02.2023 року


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження програми забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради в Одеській області на 2023 рік

X

 

2 Про затвердження Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби на українсько-молдавському державному кордоні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Тарутине» Білгород-Дністровського прикордонного загону на 2023 рік

X

 

Розрахунок потреб в коштах

X

 

Додаток 3. Напрями діяльності та заходи

X

 

3 Про звіт постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту про проведену роботу у 2022 році.

X

 

4 Про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної ради за 2022 рік.

X

 

Звіт про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної ради за 2022 рік

X

 

5 Про стан виконання Комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки.

X

 

6 Про затвердження Програми взаємодії органу місцевого самоврядування Тарутинської селищної територіальної громади та органів виконавчої влади Болградського району Одеської області на 2023 рік.

X

 

Додаток 3. Напрями діяльності та заходи

X

 

7 Про затвердження звіту з виконання рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік» за 2022 рік

X

 

Додаток 1. Аналіз виконання доходної частини місцевого бюджету Тарутинської селищної станом за 2022 рік

X

 

Додаток 2. Аналіз виконання видаткової частини селищного бюджету за 2022 рік (загальний фонд)

X

 

Додаток 3. Аналіз виконання видаткової частини селищного бюджету за 2022 рік (спеціальний фонд)

X

 

Додаток 4. Аналіз виконання бюджетних програм по Тарутинській селищній раді за 2022 рік

X

 

8 Про затвердження Програми «Облаштування та обслуговування «Пунктів незламності» (пунктів обігріву) по Тарутинській селищній територіальній громаді на 2023-2025 роки.

X

 

9 Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Тарутинської селищної територіальної громади Болградського району Одеської області «Безпечне Тарутине» на 2023 рік.

X

 

Розрахунок

X

 

10 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік».

X

 

11 Про безоплатну передачу з балансу Березинського ліцею Тарутинської селищної ради Одеської області нерухомого майна на баланс Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

X

 

12 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області від 15.09.2022 року № 2343-VIII «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності для розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб»

X

 

13 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 року № 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради» (зі змінами).

X

 

14 Про дострокове припинення повноважень заступника Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері житлово-комунального господарства, благоустрою та гуманітарних питань В.Г. ДУНДЕРА

X

 

15 Про дострокове припинення повноважень заступника Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради у сфері надання житлово-комунальних послуг та благоустрою І.Ф. ДОЛГОРУКА

X

 

16-77 ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Без коментарів.