Документи та проєкти рішень чергової 12 сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання 15.07.2021 року

 


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а  для скачування файлу на “Завантажити”

№ рішення

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про інформування населення Тарутинської громади про стан проведення ремонтних робіт на дорогах загального користування державного значення та на дорогах загального користування місцевого значення, які знаходяться на території громади.

2 Про надання ТОВ «Лайфселл» доступу до елементів інфраструктури об'єкта нерухомого майна комунальної власності (c. Вільне) територіальної громади Тарутинської селищної ради.

3 Про надання ТОВ «Лайфселл» доступу до елементів інфраструктури об'єкта нерухомого майна комунальної власності (c. Виноградівка) територіальної громади Тарутинської селищної ради

4 Про надання згоди на списання основних засобів з балансу Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради.

5 Про визначення балансоутримувачем шкільного автобуса IVAN BH 2188 ЕН, 2012 року випуску, Березинського НВК «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської селищної ради.

6 Про затвердження акту приймання – передачі переферійного обладнання зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади.

7 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки.

8 Про затвердження програми забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа Тарутинської територіальної громади на 2021-2025 роки.

9 Про затвердження селищної Програми «Бесарабський ярмарок» на 2021 рік.

- Програма «Бесарабський ярмарок» на 2021 рік

10 Про внесення змін до Програми розвитку культури в Тарутинській селищній раді на 2021 рік.

11 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищноїради від 18.12.2020 року № 38-VIII «Про утворення відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради»

12 Про затвердження Програми розвитку Комунального підпрємства "ВУЖКГ" Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області на 2021-2025 роки

13 Про затвердження програми щодо локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території Тарутинської селищної ради на 2021-2022 роки.

14 Про затвердження звіту про виконання програми соціально- економічного та культурного розвитку за 1 квартал 2021 року Тарутинської селищної територіальної громади Болградського району Одеської області.

- Про затвердження звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року

15 Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

16 Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, використання та охорони земель на території Тарутинської селищної ради на 2021-2025 роки.

- Додаток. Заходи Програми розвитку земельних відносин, використання та охорони земель на території Тарутинського району на 2021-2025 роки 

17 Про затвердження Програми відшкодування різниці між встановленим розміром тарифів на водопостачання, водовідведення та вивіз рідких побутових відходів для населення та економічно обгрунтованими витратами на їх виробництво Комунальним підприємством «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки

18 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік».

- Додаток 1. Доходи бюджету Тарутинської селищної ради на 2021 рік

19 Про затвердження договорів та додаткових угод про міжбюджетні трансферти на 2021 рік.

20 Про надання КП «Виробниче управління житлово-комунального господарства» (код ЄДРПОУ – 03350444) дозволу на отримання банківського кредиту.

21 Про хід та результати проведеної роботи з питань реорганізації та припинення юридичних осіб Березинської селищної ради, Серпневської селищної ради, Виноградівської сільської ради, Вільненської сільської ради, Красненської сільської ради, Калачівської сільської ради, Малоярославецької-Другої сільської ради, Підгірненської сільської ради, Петрівської Першої сільської ради, Рівненської сільської ради, Ярівської сільської ради шляхом приєднання до Тарутинської селищної ради.

22 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 р.№ 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради на 2021 р.».

23 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2021 р. № 47-VII «Про затвердження Плану роботи Тарутинської селищної ради на 2021 рік».

24 Про внесення змін до Положення про відділ містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

25 Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «Джерело» Тарутинської селищної ради, які погодженні Департаментом екології та природних ресурсів Одеської обласної Державної адміністрації та Сектором в Одеській області Державного агенства водних ресурсів України.

26 Про визначення балансоутримувачем об»єктів індивідуального майна Комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Тарутинської селищної ради ( код ЄДРПОУ 03350444)

27 Про зарахування мереж вуличного освітлення на баланс Тарутинської селищної ради.

28 Про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Тарутинської селищної ради майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна.

29 Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

30 Про деякі питання земельних правовідносин в Тарутинській селищній територіальній громаді

31-46 Земельні питання

 

Без коментарів.