Порядок денний та проекти рішень чергової 38 сесії Тарутинської селищної ради VII скликання на 15.09.2019 року


Проект-СР-09-2019.docЗавантажити
Друк

Рекомендувати для розгляду на пленарному засіданні чергової тридцять восьмої сесії Тарутинської селищної ради сьомого скликання 16.09.2019 року наступні питання:

1). Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.12.2018 року №475-VII «Про Тарутинський селищний бюджет на 2019 рік» (субвенція з держбюджету)

(Доповідач головний бухгалтер селищної ради Жосан О.В.)

2). Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.12.2018 року №475-VII «Про Тарутинський селищний бюджет на 2019 рік» (корегування бюджету)

(Доповідач головний бухгалтер селищної ради Жосан О.В.)

3). Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості будівництва №255 «Поточний ремонт дороги по вул. Красна від №3 до № 357 смт Тарутине Тарутинського району»

(Доповідач заступник селищного голови Шавьолкін Ю.І.)

 

4). Про проведення нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Тарутине Тарутинської селищної ради

(Доповідач землевпорядник селищної ради Пенков В.В.)

5). Про персональні стипендії Тарутинської селищної ради в галузі освіти для обдарованих дітей смт Тарутине у 2018-2019 навчальному році.

(Доповідач депутат СР Фучеджи Т.О.)

6). Про затвердження акта приймання-передачі основних засобів житлового містечка та соціальної інфраструктури Приватного Акціонерного Товариства «ГАЗТРАНЗИТ» з іноземними інвестиціями смт Тарутине у комунальну власність територіальної громади селища Тарутине Тарутинського району Одеської області

(Доповідач заступник селищного голови Шавьолкін Ю.І.)

7). Земельні питання

(Доповідач землевпорядник селищної ради Пенков В.В.)

 

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

 

 

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження акта приймання-передачі основних засобів
житлового містечка та соціальної інфраструктури
Приватного Акціонерного Товариства «ГАЗТРАНЗИТ»
з іноземними інвестиціями смт Тарутине у комунальну власність
територіальної громади селища Тарутине
Тарутинського району Одеської області

Відповідно до частини другої статті 143 Конституції України, частини другої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини п’ятої статті 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи вимоги до порядку оформлення актів приймання-передачі об’єктів, встановлені пунктом 10 Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», на виконання рішення Тарутинської селищної ради від 23.04.2019 р. № 520 -VIІ  Про прийняття житлового містечка та об’єктів соціальної інфраструктури Приватного Акціонерного Товариства «ГАЗТРАНЗИТ» смт Тарутине у комунальну власність територіальної громади селища Тарутине Тарутинського району Одеської області , Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити акт приймання-передачі основних засобів житлового містечка та соціальної інфраструктури Приватного Акціонерного Товариства «ГАЗТРАНЗИТ» з іноземними інвестиціями смт Тарутине у комунальну власність територіальної громади селища Тарутине Тарутинського району Одеської області ( додаток 1 ).

2.Прийняти у комунальну власність територіальної громади селища Тарутине Тарутинського району Одеської області та взяти основні засоби житлового містечка та соціальної інфраструктури Приватного Акціонерного Товариства «ГАЗТРАНЗИТ» що розташовані за адресою: Одеська область, Тарутинський район, смт Тарутине, згідно додатку 2, балансовою вартістю 3673643,0 грн.,  на баланс Тарутинського селищної ради Тарутинського району Одеської області з подальшою передачею на баланс КП ВУЖКГ.

3.Затвердити склад комісії приймання-передачі комунального майна на баланс комунального підприємства «ВУЖКГ» Тарутинської селищної ради.

(Склад комісії  - додаток №2)

4. Рішення набирає чинності з моменту створення ОСББ співвласниками багатоквартирних будинків, розташованих за адресою: Одеська область, Тарутинський район, смт Тарутине, вулиця Набережна  буд. 3, 5, 7.

 

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, побутовому, торгівельному обслуговуванню, транспорту та зв’язку (Березовський О.С.)

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

№ -VIІ 16.09.2019

 

 

 

 

 

Додаток 2 до рішення сесії

селищної ради від 16.09.2019 року

№ -VII

Склад комісії приймання-передачі комунального майна територіальної громади селища Тарутине Тарутинського району Одеської області
на баланс комунального підприємства «КП ВУЖКГ» Тарутинської селищної ради.

Голова комісії: Куруч Іван Іванович – голова селищної ради;

члени комісії: Шавьолкін Юрій Іванович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету;
                            Жосан Олена Василівна, головний бухгалтер селищної ради;
                            Березовський Олег Сергійович, депутат селищної ради, голова постійної комісії селищної ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, транспорту і зв’язку;
                           Абаржи Максим Іванович, начальник Комунального підприємства «Виробниче управління житлового-комунального господарства»;
                           Карамаврова Тетяна Опанасівна, головний бухгалтер Комунального підприємства «Виробниче управління житлового-комунального господарства».

 

Секретар селищної ради                                          А.Б.Куракова

 

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку

вартості будівництва №255 «Поточний ремонт

дороги по вул. Красна від №3 до № 357

смт Тарутине Тарутинського району»

 

Керуючись пунктами 22, 42 частини 1 статті 26, пунктів 2, 6 статті 64 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні», Тарутинська селищна рада

ВИРІШИЛА:
1. Затвердити зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва №255 «Поточний ремонт дороги по вул. Красна від №3 до № 357 смт Тарутине Тарутинського району» у сумі 580 000 грн.
2. Фінансування робіт з поточного ремонту дороги за адресою: Одеська обл., Тарутинський район, смт Тарутине, вул. Красна №3-357 здійснювати за рахунок коштів селищного бюджету.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного, культурного розвитку і планування бюджету (Чернєва О.О.)

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

№ –VII
16.09.2019

 

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

Про проведення нормативної грошової

оцінки земель населеного пункту Тарутине

Тарутинської селищної ради

Тарутинського району Одеської області

 

З метою створення умов для здійснення економічного регулювання земельних відносин при визначені розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок згідно із закон, встановлення орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, а також при розробці показників та механізмів економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель населеного пункту Тарутине та підходом до завершення чинності нормативно грошової оцінки земель населеного пункту Тарутине Тарутинського району Одеської області , керуючись ст.. 13,15,18 Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст.. 271, 274, 288 Податкового Кодексу України , ст.. 12, 201 Земельного Кодексу України . п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Тарутинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Провести нормативно грошову оцінку земель населеного пункту Тарутине на території Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області;
2. Замовити у землевпорядній організації, яка має сертифікованих інженерів землевпорядників і відповідне техобладнання, розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Тарутине на території Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області та укласти договір.
3. Провести усі необхідні заходи щодо підготовки та надання виконавцю необхідних вихідних даних для проведення нормативно грошової оцінки.
4. Фінансування послуг з розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Тарутине Тарутинського району Одеської області на території Тарутинської селищної ради; здійснювати за рахунок коштів селищного бюджету.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань соціально-економічного, культурного розвитку і планування бюджету (Чернєва О.О.) та постійну комісію з питань регулювання земельних відносин (Кахчи В.Б.)

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

 

№ -VIІ 16.09.2019

 

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

Про персональні стипендії Тарутинської
селищної ради в галузі освіти для обдарованих
дітей смт Тарутине у 2018-2019 навчальному році

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання селищної Програми фінансової підтримки обдарованої молоді на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 15.12.2018 року № 323-VII, розглянувши пропозицію адміністрації Тарутинського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей-дошкільний заклад», в особі директора Ткаченко О.В., враховуючи протокол засідання комісії про призначення персональних стипендій Тарутинської селищної ради в галузі освіти для обдарованих дітей смт Тарутине від 09.09.2019 року, керуючись рішенням п’ятнадцятої сесії селищної ради від 23.11.2016 року №187-VII «Про персональні стипендії Тарутинської селищної ради в галузі освіти для обдарованих дітей смт Тарутине», Тарутинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Призначити з 01.09.2019 року персональні стипендії Тарутинської селищної ради в галузі освіти для обдарованих дітей смт Тарутине згідно з додатком.

2. Головному бухгалтеру селищної ради Жосан О.В. підготувати відповідні документи для проведення виплати стипендій.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії селищної ради з питань соціально-економічного, культурного розвитку, і плануванню та бюджету Чернєву О.О.

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

 

№ –VII 16.09.2019

 

 

 

Додаток до рішення сесії

Тарутинської селищної ради від 16.09.2019 р.

№ - VII

 

СПИСОК
обдарованих дітей смт Тарутине , яким призначаються персональні стипендії Тарутинської селищної ради в галузі освіти у 2019-2020 навчальному році, починаючи з 01.09.2018 року.

1. Глод Катерина, учениця 8 класу Тарутинського НВК

2. Дамаскіна Ірина, учениця 11 класу Тарутинського НВК

3. Єфремова Алина, учениця 8 класу Тарутинського НВК

4. Казанжи Аліна, учениця 11 класу Тарутинського НВК

5. Ковбасюк Ярослав, учень 11 класу Тарутинського НВК

6. Кручкевич Олександра, учениця 11 класу Тарутинського НВК

7. Кула Анна , учениця 11 класу Тарутинського НВК

8. Кучержинська Юлія, учениця 10 класу Тарутинського НВК

9. Новошицька Олександра, учениця 10 класу Тарутинського НВК

10. Пєлін Адріана, учениця 9 класу Тарутинського НВК

11. Пєткова Тетяна, учениця 9 класу Тарутинського НВК

12. Серек-Басан Анастасія, учениця 11 класу Тарутинського НВК

13. Тихонова Валерія, учениця 9 класу Тарутинського НВК

14. Цуркан Данило, учень 8 класу Тарутинського НВК

15. Чебан Таїсія, учениця 10 класу Тарутинського НВК

 

Секретар селищної ради                                                            А.Б.Куракова

Без коментарів.