Порядок денний та проекти рішень 39 сесії Тарутинської селищної ради VII скликання на 24.10.2019 року


Проекти-СР-10-2019.docxЗавантажити
Друк

 

Рекомендований для розгляду на пленарному засіданні чергової тридцять дев’ятої  сесії Тарутинської селищної ради сьомого скликання, 24.10.2019 року, порядок денний:

 

1).   Про внесення змін до рішення селищної ради  від 20.12.2018 року №475-VII «Про Тарутинський селищний бюджет на 2019 рік»

(Доповідач головний бухгалтер селищної ради Жосан О.В.)

 

2).  Про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине»

(Доповідач юрист СР Бородич Л.К.)

 

3).  Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади смт Тарутине Тарутинського району Одеської області артезіанської свердловини №7000, розташованої на території комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області за адресою: Одеська область, Тарутинський район, смт. Тарутине, вул. Красна 75.

(Голова постійної комісії, депутат СР Березовський О.С.)

 

4). Земельні питання

(Доповідач   землевпорядник селищної ради Пенков В.В.)

 

 

Секретар СР                                                                А.Б. Куракова

 

 

 

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

 

Про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження

Порядку пайової участі замовників у розвитку

інженерно-транспортної та соціальної

інфраструктури смт Тарутине»

 

З метою залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту на території Тарутинської селищної ради, відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  ст.30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.2 розділу ІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», керуючись ст.ст.26, 68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Оприлюднити проект рішення селищної ради «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине» (додається), на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради та на інформаційному стенді Тарутинської селищної ради за адресою: смт Тарутине, вул Красна, 201.

2. Розмістити повідомлення про оприлюднення вищезазначеного регуляторного акту-проекту рішення в районній газеті «Знамя труда».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря селищної ради Куракову А.Б.

 

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

 

 

№ ______-VIІ

___.10.2019

 

 


 
 

Додаток

до рішення Тарутинської селищної ради

«Про оприлюднення проекту рішення

«Про затвердження Порядку пайової

участі замовників у розвитку інженерно-

транспортної та соціальної інфраструктури

 смт Тарутине

 

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Е К Т     Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження Порядку пайової участі

замовників у розвитку інженерно-транспортної

та соціальної інфраструктури смт Тарутине

 

З метою залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту на території Тарутинської селищної ради, відповідно до ст.30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.2 розділу ІІ Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», керуючись ст.ст.26, 68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити Порядок пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине (додається).

2. Затвердити Типовий договір про пайову участь замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине (додається).

3. Затвердити Положення про комісію з питань залучення коштів та розподілу коштів пайової участі замовників у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на території Тарутинської селищної ради (додається).

4. Затвердити склад комісії з питань залучення та розподілу коштів пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на території Тарутинської селищної ради (додається).

5. Затвердити зразок заяви про укладення договору про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту на території Тарутинської селищної ради (додається).

6. Затвердити Розрахунок величини пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине (додається).

7. Визначити виконавчий комітет Тарутинської селищної ради уповноваженим органом по регулюванню діяльності з пайової участі у розвитку інфраструктури селища Тарутине.

8. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2020 року та діє до 01.01.2021 року.

9. Вважати такими, що втратили чинність рішення Тарутинської селищної ради від 27.03.2012 року № 225-VI «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт. Тарутине», рішення Тарутинської селищної ради від 19.04.2018 року № 379-VII «Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Тарутинської селищної ради VI від 27.03.2012 року № 225-VI «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Тарутине».

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань соціально-економічного, культурного розвитку і планування бюджету (Чернєва О.О.) та з питань житлово-комунального господарства, побутовому, торгівельному обслуговуванню, транспорту та зв’язку (Березовський О.С.)

 

 

Тарутинський селищний голова І.І.Куруч

 

 

№ ______-VIІ

___.10.2019

Без коментарів.