Відбулась зустріч з керівниками депутатських фракцій селищної ради

Друк

         В Тарутинській селищній раді  3 листопада 2021 року відбулась зустріч з керівниками депутатських фракцій селищної ради. Метою зустрічі було питання щодо виконання депутатами своїх обов’язків згідно ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування», а саме: діяльності депутатів у раді та їх участі у роботі сесій та засіданнях постійних комісій ради.

        Тарутинський селищний голова С.Чернєв, секретар селищної ради А.Куракова та заступник селищного голови В.Дундер звернулись через керівників фракцій до всіх депутатів селищної ради бути більш дисциплінованими та відповідальними, продуктивно працювати та брати активну участь у життєдіяльності громади.

       Окрім того, під час зустрічі були обговорені питання щодо захворюваності на коронавірусну  хворобу та вакцинації населення в Тарутинській громаді.

        Підсумовуючи проведення зустрічі селищний голова наголосив, що зараз потрібно відкласти усі політичні амбіції, тому що єдиним нашим недругом  сьогодні є COVID-19, у зв’язку з чим необхідно об’єднати спільні зусилля задля його подолання та вирішення інших важливих питань громади.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь