Рій «Патріот» Тарутинського НВК представляє Одеську область у Всеукраїнському етапі гри ”Сокіл” (”Джура”)

Друк

 

         З 01 по 11 липня 2021 року у м.Кропивницький проходить третій, завершальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри ”Сокіл” (”Джура”).  Учасники гри ”Сокіл” (”Джура”) таборуються на території Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.                                                                   

        До програми військово-патріотичної гри входять вікторини, ігри, конкурси, квести та естафети. Учасники змагаються в знанні історії України, навичках стройової підготовки, стрільбі з пневматичної гвинтівки, наданні першої долікарської допомоги та елементах рятувальних робіт, у конкурсі ”Таборування”, квестах ”Пластун”, комбінованих військово-спортивних і туристських естафетах, долають смугу перешкод.

       Участь у завершальному етапі беруть майже три сотні хлопців та дівчат віком від 11 до 14 років з усієї України, які здобули перемогу або стали призерами обласних етапів гри.

       Одеську область у Всеукраїнській грі представляє рій «Патріот» Тарутинського навчально-виховного комплексу у складі: Іщенко Ксенії, Кічука Максима, Книш Вероніки, Пульбера Богдана, Ружицької Анастасії, Сараїн Ірини, Степаненко Катерини. Виховник рою – Григорій Церковний.

       Рівень команд, що беруть участь у грі ”Сокіл” (”Джура”) дуже високий, конкуренція серед них велика, багато команд беруть участь у подібних змаганнях не вперше.  Не зважаючи на це, наші дівчатка та хлопці готові до серйозних змагань, переживають, намагаються бути кращими, працюють з великою самовіддачею.

      У конкурсах «Смуга перешкод» та стрільба рій «Патріот» Тарутинського НВК зайняв 13 та 12 місце серед 22 команд. А у конкурсі «Впоряд» «Патріот» посів  3 місце!

      Вчора, 4 липня, рій «Патріот» взяв участь у інтелектуальних іграх, квестах та розвагах. Триває підготовка до представлення чоти Лідер.

      А сьогодні, побували у столиці Гетьманів і гайдамацького руху місті Чигирин  та у центрі повстанського руху початку 20 століття - Холодному яру.

      Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра ”Сокіл” (”Джура”) продовжиться до 11 липня 2021 року.

      Нових звершень вам, наші патріоти!  Бажаємо вдачі, впевненості у власних силах, успіхів, міцності та терпіння, наснаги у змаганнях!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь