Селищний голова С.Чернєв провів щотижневу апаратну нараду

Друк

 

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 22 червня провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та за участю заступників селищної ради О.Сілоч, І.Долгорука, В.Дундера.

      В ході наради була заслухана оперативна інформація щодо роботи закладів охорони здоров’я, освіти, культури; з економічних та фінансових питань; з питань дотримання техногенно-екологічної безпеки.

        За інформацією головного лікаря КНЗ «Тарутинська центральна лікарня» Ю.Савицького заклад працює у штатному режимі. Ситуація з захворюваністю на хворобу, спричиненою COVID-19, стабілізувалась. У інфекційному відділення перебувають 5 хворих з підозрою на захворювання.

        Як повідомила начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Г.Стоянова, спеціалістами відділу продовжується прийом документів на призначення субсидій, пільг, допомог; триває прийом документів на дітей, що направляються на оздоровлення за рахунок коштів місцевого бюджету.

        Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства здійснюється підготовка матеріалів щодо складання Стратегічного плану громади.

         Відділом освіти, молоді та спорту проводяться заходи згідно плану роботи відділу: проведені спортивні змагання; спеціалісти відділу та вчителі громади беруть участь у онлайн-семінарах та конкурсах; 23 червня відбудеться конкурс на посади директорів шкіл.

         Начальник відділу культури та туризму Н.Шишкова розповіла про роботу закладів культури громади на минулому та поточному тижнях.

          За інформацією начальника фінансового управління М.Констандогло на 18.06.2021 року доходна частина місцевого бюджету виконана на 110%.

          Завідувач сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці селищної ради В.Драган доповів, що Одеська область, як і вся Україна, перебуває у зеленій зоні щодо захворюваності на COVID-19, це означає, що можна проводити масові заходи, але носіння масок в громадських місцях залишається обов’язковим.

          Під час апаратної наради селищний голова С.Чернєв та його заступники надали ряд доручень керівникам структурних підрозділів селищної ради, а саме:

-  провести роз’яснювальну роботу серед  батьків пільгових категорій дітей  щодо додаткового виділення коштів на оздоровлення дітей з місцевого бюджету, що дасть можливість оздоровити дітей не тільки в липні, а й у серпні 2021 року;

- взяти участь у засіданні виконкому Тарутинської селищної ради 24 серпня 2021 року, де буде розглянуто питання про зміну тарифів на комунальні послуги;

-  провести моніторинг результатів ЗНО з математики випускників шкіл громади;

- здійснити організаційні заходи з підготовки до Бессарабського ярмарку;

- щодо роботи центрального стадіону в смт.Тарутине  та ін.

 

       Крім того, С.Чернєв перевірив виконання доручень, наданих на минулих апаратних нарадах.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь