Привітання селищного голови з днем місцевого самоврядування

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, 

депутати всіх рівнів,голови територіальних громад!

Прийміть найщиріші привітання з Днем місцевого самоврядування

 

Це свято займає почесне місце у переліку дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Саме нам із вами випала почесна і,водночас, відповідальна місія – представляти й відстоювати інтереси наших громад, захищати їх право на повноцінний розвиток і добробут. 

Тож нехай гідним внеском у розбудову наших громад завжди буде ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм, принциповість, відповідальність та активна громадянська позиція.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане прикладом творчої роботи для кожного з нас.

 З нагоди свята прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, миру, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам територіальних громад задля розвитку рідного краю та всієї України. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка рідних та близьких людей зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

З повагою,

Тарутинський селищний голова

Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь