Вітаємо колектив редакції газети «Знамя Труда» з ювілеєм – 75-річчям з дня заснування

Друк

75 - років для історії газети – значний термін, який можна назвати цілою епохою! Великий шлях пройшла газета від того часу, як колись в далекому 1945 році вперше з’явилась перед читачами. Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями селища та району, з любов’ю розповідаючи про історію і сьогодення, злети, успіхи та здобутки, про духовність, патріотизм.

Весь цей час районна газета була й залишається чесним співрозмовником, мудрим порадником. Її якісне публіцистичне слово завжди спонукало до роздумів, формувало громадську думку. І сьогодні перед газетою стоять такі ж важливі завдання – доставляти людям оперативну інформацію, виховувати нові покоління. Немає сумнівів, що й надалі обрані газетою демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя в Тарутинщині на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами.

З нагоди свята зичимо колективу редакції районної газети «Знамя Труда» та її читачам міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків в роботі, сили та енергії у професійній діяльності, наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, благополуччя та добробуту в родинах.

З повагою,

Тарутинський селищний голова Іван КУРУЧ

та весь колектив Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь