Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 19-ої сесії 28.01.2022 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а  для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

- Загальний список громадян, проєкти рішень з земельнике питань (14 - 45 питання) яких винесено на 19 чергову сесію Тарутинської селищної ради

X

 

1 Про звіт постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту про явку депутатів селищної ради на сесії та засіданні постійних комісій у 2021 році

X

 

2 Про надання цільової адресної допомоги мешканцям Тарутинської селищної територіальної громади

X

 

3 Про звіт керівника Тарутинського комунального підприємства Тарутинської селищної ради «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА» про результати проведеної роботи за 2021 рік

X

 

4 Про внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради

X

 

5 Про затвердження Положення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради

X

 

6 Про надання згоди на безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальтних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади Одеської області

X

 

Додаток. Перелік майна, що передається зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Тарутинської селищної територальної громади Одеської області

X

 

7 Про внесення змін до Положення про персональні щомісячні стипендії Тарутинської селищної ради для обдарованих дітей та молоді Тарутинської селищної територіальної громади у сферах освіти, культури, фізичної культури та спорту

X

 

8 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 19.03.2021 р. № 239 -VIII « Про затвердження програми « Молодь Тарутинщини» на 2021-2023 роки».

X

 

9 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 17.08.2021 р. № 868- VIII «Про затвердження Комплексної програми розвитку освіти Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»

X

 

10 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 р. № 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради на 2021 рік»

X

 

11 Про надання пільг з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

X

 

12 Про внесення змін і доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24.12.2021 року № 1586 -VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік»

X

 

Додаток 1. Доходи бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 рік

X

Додаток 2. Фінансування селищного бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 рік

X

 

Додаток 3. Розподіл видатків бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 рік

X

 

Додаток 4.1 Міжбюджетні трансферти на 2022 рік

X

 

Додаток 4.2 Міжбюджетні трансферти на 2022 рік

X

 

Додаток 5. Розподіл витрат селищного бюджету на реалізацію регіональних програм у 2022 році

X

 

Додаток 6. Обсяги капітальних вкладень бюджету у розрізі інвестиційних проектів у 2022 році

X

 

13 Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих у міжсесійний період

X

 

14 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення комунальної власності (Ян Марія Георгіївна, ФГ «БЛАГОЄ»).
15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об*єднання земельних ділянок для ведення фермерського господарства (Берназу Анатолію Івановичу).
16 Про прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну власність Тарутинської селищної ради в особі Тарутинської селищної ради (5124784200:01:001:0362).
17 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Тілько Петру Михайловичу, Бойнічан Тетяні Дмитрівні).
18 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Дудогло Світлані Федоровні, Трегубу Андрію Олексендровичу).
19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у спільну часткову власність (Тілько Домнікії Федорівні (1/2), Грєковій Катерині Федорівні (1/2)).
20 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (Сакарі Костянтину Михайловичу).
21 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (Присікарян Надії Олександрівні 2 проєкта рішення).
22 Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Тарутинської селищної ради на 2022 рік.
23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у спільну часткову власність (Кічуку Вячеславу Іллічу, Пекаровській Наталі Іллівні)
24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність (Ільєвій Ганні Анатоліївні).
25 Про деякі питання земельних правовідносин в Тарутинській селищній територіальній громаді (Доручити Тарутинському селищному голові - ЧЕРНЄВУ Саві Степановичу, укладати у 2022 році короткострокові договори на використання земель).
26 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення (ТОВ «Лоза «ВА»).
27 Про надання дозволу на викуп земельної ділянки (Гургурову Володимиру Петровичу).
28 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби (Хайвазу Петру Івановичу).
29 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (Делі-Іванову Віктору Івановичу).
30 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (Кішлоку Юрію Дмитровичу).
31 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (Одеській єпархії УПЦ с. Слобідка, Одеській єпархії УПЦ с. Ярове ).
32 Про надання земельної ділянки комунальної форми власності в постійне користування (АТ «Державний ощадний банк України»).
33 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Шаркову Петру Петровичу).
34 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність ( Чебан Тетяні Іванівні, Друмчогло Георгію Георгійовичу 2 проєкта рішень, Паскар Миколі Івановичу, Беженар Георгію Миколайовичу, Кічук Максиму Георгійовичу).
35 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання її в оренду (Топчій Миколі Леонідовичу).
36 Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (Куцар Михайлу Михайловичу).
37 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність без зміни цільового призначення ( список додається).
38 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового призначення ( список додається).
39 Про відмову у наданні дозволу на розробку документації із землеустрою ( список додаєься).
40 Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою (список додається).
41 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в/ч 2197.
42 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення
43 Про розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 1,8152 га, кадастровий номер 5124755900:01:001:0263.
44 Про проведення інвентаризації земель водного фонду на території Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
45 Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, які знаходяться в користуванні фізичних та юридичних осіб на території Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

Без коментарів.