Порядок денний та проєкти рішень 48 позачергової сесії Тарутинської селищної ради VII скликання до засідання 05.11.2020 року


Проєкти-СР-05-11-2020.docxЗавантажити
Друк

 

 

 

Додаток до розпорядження селищного голови з основної діяльності   від 29.10.2020 року № 58

 

Рекомендований порядок денний 48-й позачергової сесії сьомого скликання Тарутинської  селищної ради 05.11.2020 року

 

1). Про затвердження експертного звіту «Капітальний ремонт водовідводу та автомайданчика по вул. Красна від №79 до №127 смт Тарутине Тарутинського району Одеської області »

    (Доповідач заступник селищного голови Шавьолкін Ю.І.)

2). Про затвердження розпоряджень Тарутинського селищного голови з основної діяльності, які були прийняті міжсесійний період.

       (Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

3).   Про безоплатне прийняття нерухомого та іншого майна зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт.Тарутине

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

4). Про прийняття закладів освіти із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальних громад.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

5). Про прийняття КП «Тарутинське РБТІ» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

6). Про прийняття ТАРДЮСШ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

7). Про прийняття Тарутинського ІРЦ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

8). Про прийняття Тарутинської ДМШ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

9). Про прийняття КП «Тарутинська ЦРЛ» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

10). Про прийняття КП «Тарутинський РЦПМСД» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

11). Земельні питання.

(Доповідач землевпорядник Пенков В.В.)

12). Про преміювання Тарутинського селищного голови Куруча І.І. з нагоди перемоги Тарутинської селищної ради в Одеському обласному конкурсі з благоустрою населених пунктів.

(Доповідач секретар селищної ради Куракова А.Б.)

 

 

Секретар селищної ради                                                     Анетта КУРАКОВА

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (1)

 

Про затвердження експертного звіту щодо розгляду

проектної документації в частині міцності, надійності

та довговічності об’єкта будівництва і кошторисної 

частини проєктної документації «Капітальний ремонт

водовідводу та автомайданчика по вул. Красна

від №79 до №127 смт Тарутине Тарутинського

району Одеської області» 

Керуючись пунктами 22, 42 частини 1 статті 26, пунктів 2, 6 статті 64 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  Програми соціально-економічного та культурного розвитку селищаТарутине   на 2020 рік, затвердженої рішенням сесії селищної ради  від 27.02.2020 року №628, Тарутинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити експертний звіт №16-0382-20 від 18.04.2020 року, щодо розгляду проектної документації в частині міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва і кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт водовідводу та автомайданчика по вул. Красна від №79 до №127 смт Тарутине Тарутинського району Одеської області » загальною кошторисною вартістю будівництва в поточних ціна станом на 24.04.2020 року один міліон чотириста п’ятьдесят тисяч вісімдесят шісь гривень                          ( 1450,086 тис. грн. ), затвердженого т.в.о. директора філії ДП «Укрдержбудекспертиза» в Одеській області Шардіна М.А.
  2. Фінансування робіт будівництва об’єкта «Капітальний ремонт водовідводу та автомайданчика по вул. Красна від №79 до №127 смт Тарутине Тарутинського району Одеської області» здійснювати за рахунок коштів селищного бюджету розвитку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного, культурного розвитку і планування бюджету (Чернєва О.О.) та постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, побутовому, торгівельному обслуговуванню, транспорту та зв’язку (Березовський О. С.)

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                    Анетта КУРАКОВА

№   –VII                       05.11.2020

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (2)

 

Про затвердження розпоряджень

Тарутинського селищного голови

з основної діяльності, прийнятого в міжсесійний період

 

Керуючись Законом України «Про органи місцевого самоврядування в Україні», розглянувши розпорядження Тарутинського селищного голови з основної діяльності, рішеннями сесії селищної ради  від 17.09.2020 року №690-VII «Про надання дорзволу Тарутинському селищному голові своїм розпорядженням вносити зміни в Тарутинський селищний бюджет 2020 року з питань фінансування проведення місцевих виборів», від 17.09.2020 року №691- VII «Про внесення змін до Програми Тарутинської селищної ради на 2018-2020 роки «Утримання та розвиток інфраструктури автомобільних доріг селища Тарутине»», розглянувши розпорядження селищного голови, які були прийняті в міжсесійний період, від 01.10.2020 року №53 та від 15.10.2020 №56 «Про внесення змін до бюджету Тарутинської селищної ради на 2020 рік », Тарутинська селищна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити розпорядження Тарутинського селищного голови з основної діяльності «Про внесення змін до бюджету Тарутинської селищної ради на 2020 рік », які були прийняті в міжсесійний період:

-  від 01.10.2020 року №53 з додатками 1 і 2. (Розпорядження з додатками додається);

-  від 15.10.2020 року №56 з додатком.  (Розпорядження з додатками додається).

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря селищної ради Куракову А.Б.

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                          Анетта КУРАКОВА

 

№     - VІІ                                                   

05.11.2020

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (3)

 

Про безоплатне прийняття  нерухомого та іншого майна зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району  до комунальної власності територіальної громади смт Тарутине.

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 30.09.2020 р. № 841-VII «Про безоплатну передачу нерухомого та іншого майна зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій Тарутинської селищної ради сьомого скликання, селищна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт.Тарутине об’єкти нерухомого та іншого майна згідно з додатком 1 та додатком 2.

 

  1. Здійснити передачу-приймання зазначених у додатках до цього рішення об’єктів згідно з порядком, встановленим чинним законодавством України.

 

  1. До складу комісій з питань передачі об’єктів вкючити Тарутинського селищного, головного бухгалтера Тарутинської селищної ради , представників власника цих об’єктів в особі Тарутинської районної ради Одеської області, керівників та головних бухгалтерів (бухгалтерів) балансоутримувачів відповідного майна .

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області.

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (4)

Про прийняття закладу освіти із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт Тарутине

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 855-VII «Про передачу закладів освіти із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальних громад» Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512781, вулиця Спортивна, буд. 1, смт Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), вважаючи Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) такою, що є єдиним засновником Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512781) з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине Тарутинського району Одеської області Тарутинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512781) з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями, включаючи майнові, засновника та власника цих закладів освіти, які визначені актами чинного законодавства України та Статутом Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області.

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине Тарутинського району Одеської області єдиний майновий комплекс Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512781) разом з усіма його активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковується на балансі Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512781) та закріплені за ним на праві оперативного управління.

 

  1. Змінити найменування Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області на «Тарутинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

 

  1. Затвердити Статут Тарутинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» в редакції, яка додається.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області.

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (5)

Про прийняття КП «Тарутинське РБТІ» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади                                смт Тарутине

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 856-VII «Про передачу КП «Тарутинське РБТІ» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине » Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Комунального підприємства «Тарутинське районне бюро технічної інвентарізації» Тарутинської районної ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 22512752, проспект Миру, буд.34, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), вважаючи Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) такою, що є єдиним засновником Комунального підприємства «Тарутинське районне бюро технічної інвентарізації» (код ЄДРПОУ 22512752) з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

  1. Прийняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Комунальне підприємство «Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 22512752) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Комунального підприємства «Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації» Тарутинської районної ради Одеської області, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 03.08.2018 р. № 505-VІІ.

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Комунального підприємства «Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 22512752) разом з усіма його активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі КП «Тарутинське РБТІ» та закріплені за ним на праві господарського відання.

 

 

  1. Змінити найменування Комунального підприємства «Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації» Тарутинської районної ради Одеської області на Комунальне підприємство «Тарутинське бюро технічної інвентаризації».

 

  1. Затвердити Статут Комунального підприємства «Тарутинське бюро технічної інвентаризації» в редакції, яка додається.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області.

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (6)

Про прийняття ТАРДЮСШ зі спільної власності

територіальних громад сіл і селищ Тарутинського

району до комунальної власності територіальної

громади смт Тарутине

  

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 857-VII «Про передачу ТАРДЮСШ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине» Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи (код ЄДРПОУ 32478274, юридична адреса: вулиця Красна, буд. 154, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), вважаючи Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) такою, що є єдиним засновником Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи (код ЄДРПОУ 32478274) з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

  1. Прийняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Тарутинську дитячо-юнацьку спортивну школу (код ЄДРПОУ 32478274) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 30.12.2010 р. № 43-VІ (в редакції, затвердженій розпорядженням голови Тарутинської районної ради від 22.06.2017 р. № 53/2017-РР, яке затверджено рішенням Тарутинської районної ради від 07.07.2017 р. № 307-VII).

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи (код ЄДРПОУ 32478274) разом з усіма її активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі ТАРДЮСШ та закріплені за нею на праві оперативного управління.

 

  1. Залишити без змін найменування Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи.

 

  1. Затвердити Статут Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи в редакції, яка додається.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області.

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (7)

Про прийняття Тарутинського ІРЦ зі спільної

власності територіальних громад сіл і селищ

Тарутинського району до комунальної власності

територіальної громади смт. Тарутине  

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 858-VII «Про передачу Тарутинського ІРЦ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине » Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846, юридична адреса: вулиця Широка, буд. 1, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), вважаючи Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) такою, що є єдиним засновником Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846), з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Прийняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Комунальну установу «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 05.04.2019 р. № 647-VІІ.

 

 

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846) разом з усіма її активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі Тарутинського ІРЦ та закріплені за ним на праві оперативного управління.

 

 

  1. Тарутинській селищній раді Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) увійти до складу засновників Комунальної установи «Тарутинський інклюзивно-ресурсний центр» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846) та прийняти в установленому законом порядку повноваження, права, обов’язки та зобов’язання (включаючи майнові) засновника та власника Тарутинського ІРЦ, які передаються згідно з пунктами 2-3 цього рішення, залишити без змін найменування юридичної особи, затвердити її статут у новій редакції та в наступному державну реєстрацію відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську районну раду Одеської області.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області.

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (8)

Про прийняття Тарутинської ДМШ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 859-VII «Про передачу Тарутинської ДМШ зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине, Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Тарутинської дитячої музичної школи (код ЄДРПОУ 02222408, юридична адреса: вулиця Красна, буд. 144, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), вважаючи Тарутинську селищну раду Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) такою, що є єдиним засновником Тарутинської дитячої музичної школи (код ЄДРПОУ 02222408), з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

  1. Прийняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Тарутинську дитячу музичну школу (код ЄДРПОУ 02222408) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Тарутинську дитячу музичну школу, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 30.05.2008 р. № 190-V (в редакції, затвердженій розпорядженням голови Тарутинської районної ради від 26.06.2017 р. № 55/2017-РР, яке затверджено рішенням Тарутинської районної ради від 07.07.2020 р. № 307-VII).

 

 

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи (код ЄДРПОУ 02222408) разом з усіма її активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі відділу культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області та закріплені за ним та Тарутинською ДМШ на праві оперативного управління.

 

 

  1. Тарутинській селищній раді Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) увійти до складу засновників Тарутинської дитячої музичної школи (код ЄДРПОУ 02222408) та прийняти в установленому законом порядку повноваження, права, обов’язки та зобов’язання (включаючи майнові) засновника та власника Тарутинської ДМШ, які передаються згідно з пунктами 2-3 цього рішення, залишити без змін найменування юридичної особи, затвердити її статуту у новій редакції та в наступному державну реєстрацію відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську районну раду Одеської області.

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (9)

Про прийняття КП «Тарутинська ЦРЛ» зі спільної

власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського

району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине

 

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 860-VII «Про передачу КП «Тарутинська ЦРЛ» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине, Тарутинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Увійти до складу засновників Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 01998905, юридична адреса: вулиця Красна, буд. 75, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), що є єдиним засновником Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 01998905), з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Пприйняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Комунальне підприємство «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 01998905) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 06.12.2018 р. № 570-VІІ.

 

 

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 01998905) разом з усіма його активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі КП «Тарутинська ЦРЛ» та закріплені за ним на праві оперативного управління.

 

 

  1. Тарутинській селищній раді Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) увійти до складу засновників Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 43010846) та прийняти в установленому законом порядку повноваження, права, обов’язки та зобов’язання (включаючи майнові) засновника та власника КП «Тарутинська ЦРЛ», які передаються згідно з пунктами 2-3 цього рішення, здійснивши одночасно з цим зміну найменування юридичної особи з Комунального підприємства «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області на Комунальне підприємство «Тарутинська центральна лікарня», затвердити її статуту у новій редакції та в наступному державну реєстрацію відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську районну раду Одеської області.

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (10)

Про прийняття Про передачу КП «Тарутинський РЦПМСД» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине

 

 

 

Відповідно до розділу ХІ Конституції України, статей 25, 60, пункту 10 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (із змінами), рішення Тарутинської районної ради Одеської області від 21.10.2020 р. № 861-VII «Про передачу КП «Тарутинський РЦПМСД» зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади смт. Тарутине, Тарутинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Увійти до складу засновників Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 38645054, юридична адреса: вулиця Красна, буд. 75, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500), що є єдиним засновником Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 38645054), з дати прийняття цього рішення з урахуванням наступної державної реєстрації відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

  1. Прийняти безоплатно територіальній громаді селища міського типу Тарутине в особі Тарутинської селищної ради Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) Комунальне підприємство «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 38645054) разом з усіма повноваженнями, правами, обов’язками та зобов’язаннями (включаючи майнові) засновника та власника, які визначені актами чинного законодавством України та Статутом Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області, затвердженим рішенням Тарутинської районної ради від 08.06.2018 р. № 481-VІІ.

 

 

  1. Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району до комунальної власності територіальної громади селища міського типу Тарутине (код КОАТУУ 5124755100) єдиний майновий комплекс Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 38645054) разом з усіма його активами і пасивами, лімітами, фондами тощо, які обліковуються на балансі КП «Тарутинський РЦПМСД» та закріплені за ним на праві оперативного управління.

 

 

  1. Тарутинській селищній раді Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) увійти до складу засновників Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 38645054) та прийняти в установленому законом порядку повноваження, права, обов’язки та зобов’язання (включаючи майнові) засновника та власника КП «Тарутинський РЦПМСД», які передаються згідно з пунктами 2-3 цього рішення, здійснивши одночасно з цим зміну найменування юридичної особи з Комунального підприємства «Тарутинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської районної ради Одеської області на Комунальне підприємство «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги»  , затвердження її статуту у новій редакції та в наступному державну реєстрацію відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

 

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Тарутинську районну раду Одеської області.

 

Секретар Тарутинської селищної ради                                         Анетта КУРАКОВА

 

 

__.__.2020

№ ___-VII

 

 

 

gerb

УКРАЇНА

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ                    (12)

 

                                                    

Про преміювання Тарутинського селищного голови Куруча І.І.

з нагоди перемоги Тарутинської селищної ради

в Одеському обласному конкурсі з благоустрою населених пунктів

 

   

      Відповідно пункту 2.2 Постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури і умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів (зі змінами), керуючись пунктом 5.6 та додатками 5, 9 Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом Тарутинської селищної ради на 2017-2020 роки реєстраційний номер 9 від 23.02.2017 року,  та Розпорядження Одеської обласної ради від 29 вересня 2020 року «Про визначення переможців щорічного обласного конкурсу «Сільські, селищні ради та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою» у 2020 році», Тарутинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. З нагоди перемоги Тарутинської селищної ради в Одеському обласному конкурсі з благоустрою населених пунктів, за вагомий внесок в розвиток і зміцнення місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю на благо розвитку та процвітання селища Тарутине,  преміювати Куруча Івана Івановича  – Тарутинського  селищного голову VI-VII скликань,  в межах коштів передбачених у кошторисі на преміювання та за рахунок економії фонду оплати праці у розмірі   50000  гривень.

 

  1. Головному бухгалтеру селищної ради Жосан О.В. провести відповідні виплати.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань соціально-економічного, культурного розвитку і планування бюджету (О.О. Чернєва).

 

 

Секретар Тарутинської селищної ради                              Анетта КУРАКОВА

 

№       -VІІ                                                    

05.11.2020

 

 


 

 

Додаток 1

до рішення Тарутинської селищної ради Одеської області

05.11.2020 р. №    -VIІ (проєкт рішення 3)

 

 

ПЕРЕЛІК

об’єктів нерухомого та іншого майна, що перебувають у власності та управлінні Тарутинської районної ради Одеської області,

які безоплатно приймаються зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району

до комунальної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району

 

 

№ з/п Найменування сільської, селищної ради, до комунальної власності територіальної громади (територіальних громад) якої передається майно (її код ЄДРПОУ) Майно, яке передається
для нерухомого майна – поштова адреса: опис майна, первісна вартість, балансова вартість; інвентарний номер балансоутримувача (реєстраційний номер в Реєстрі нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району Одеської області (код КОАТУУ 5124700000) станом на 01.07.2020 р.);

для рухомого майна – ідентифікаційні відомості об’єкта

балансоутримувач майна
1 2 3 4
3. Тарутинська селищна рада Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226) 1. Вулиця Широка, буд. 1, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: двоповерхова будівля адміністративного будинку № 1 – літер А (1967 р.; 757,7 кв. м), гараж – літер Б (116,3 кв. м), убиральня – літер В, надвірні споруди – 1. Тротуарна доріжка (2018 р.); 676977,00 грн. (642977,00 грн., 34000,00 грн.), 32121,00 грн. (0,00 грн., 32121,00 грн.); інв. № 10310001, № 10310003 (№ 0001-НМ-ВА-БС від 03.01.2017, № 0304-НМ-ВА-БС від 24.12.2019). Тарутинська районна рада Одеської області (код ЄДРПОУ 22452613)
2. Вулиця Центральна, буд. 250, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: адмінбудівля – літер А-А1 (до 1940-х рр. – 1971 р., 249,9 кв. м), гараж – літер Г, гараж – літер Д, архів – літер Е, склад – літер Ж, убиральня – літер З; 97212,00 грн., 7151,00 грн.;  інв. № 10310002 (кадастровий номер земельної ділянки площею 0,1779 га 5124755100:02:001:0507) (№ 0002-НМ-ВА-БС від 03.01.2017).

1

 

 

1 2 3 4
3. Вулиця Красна, буд. 207а, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: адміністративна будівля – літер А,а1 (до 1940-х рр., 139,9 кв. м), 7743,00 грн., 7743,00 грн.; (№ 0303-НМ-ВА-БС від 24.12.2019).
4. Вулиця Широка, буд. 21, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: частина адміністративної будівлі (архів) (№ 0305-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
5. Вулиця Тараса Шевченка, буд. 2, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: двоповерхова адмінбудівля – літер А (1970 р., 572,4 кв. м), будівля гаражу – літер Б (116,9 кв. м), убиральня – літер В, надвірні споруди – 1-3, інші споруди – І; 641847,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 10310002 (№ 0003-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017). Тарутинська районна державна адміністрація Одеської області (код ЄДРПОУ 04056894)
6. Проспект Миру, буд. 34, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: частина (0,47 частки) адміністративної будівлі (одноповерхової) – літер А (до 1940-х рр., 46,9 кв. м); 2775,00 грн., 1833,00 грн.; інв. № 10310003) (№ 0004-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).
7. Проспект Миру, буд. 20, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: Відділ освіти Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 02145292)
двоповерхова адмінбудівля (1845 р., 380 кв. м); 356403,00 грн., 106921,00 грн.; інв. № 1030001 (№ 0005-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017);
кочегарня (1845 р., 40 кв. м); 56471,00 грн., 30494,00 грн.; інв. № 1030002 (№ 0006-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).
8. Вулиця Красна, буд. 176«б», смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будівля одноповерхова РЦДТ (1956 р., 120 кв. м); 210141,00 грн., 65164,00 грн.; інв. № 1030003 (№ 0007-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).
9. Проспект Миру, буд. 1, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: нежитлова будівля – літер А.А1 (А – до 1940-х рр., А1 – 1985 р., 537,4 кв. м); 193833,00 грн., 159913,00 грн.; інв. № 10310009 (№ 0008-НМ-ГВ-БС від 03.01.2017). Відділ культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 26600074)
10. Вулиця Центральна, буд. 250, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: адмінбудівля – літер Б (1970 р. – 1970 р., 187,8 кв. м); 27016,00 грн., 23099,00 грн.;  інв. № 10310011 (№ 0009-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).
11. Вулиця Центральна, буд. 122, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: двоповерхова будівля адміністративного будинку № 3 – літер А (1977 р., 1252,3 кв. м), гараж – літер Б (1977 р., 88,8 кв. м), убиральня – літер В, надвірні споруди – 1-2, інші споруди – І-ІІ; 698326,00 грн., 38108,00 грн.; інв. № 10310012 (№ 0010-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).

2

 

 

1 2 3 4
12. Вулиця Центральна, буд. 124, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: адміністративний будинок (двоповерховий) – літер А (210,4 кв. м); 235931,00 грн., 11797,00 грн.; інв. № 10310013 (№ 0011-НМ-ОУ-БС від 03.01.2017).
13. Вулиця Красна, буд. 136, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будівля редакції – літер А (134,7 кв. м), 1/2 гаражу – літер Б (83,6 кв. м), надвірні споруди – 2-4; 8102,00 грн., 7899,00 грн.; інв. № 10310015 (№ 0012-НМ-ГВ-БС від 24.12.2019).
14. Вулиця Красна, буд. 154, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будинок культури – літер А-А2 (1269,1 кв. м), трансформаторна – літер Б, вбиральня – літер В, котельна – літер Г, вбиральня – літер Д, надвірні споруди – літер 1-5, інші споруди – літер І-ІІІ; 476922,00 грн., 34864,00 грн.; інв. № 10310001 (№ 0251-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
15. Вулиця Красна, буд. 144, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будівля дитячої музичної школи (1940 р.); 85671,00 грн., 5250,00 грн.;інв. № 10310002 (№ 0252-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
16. Проспект Миру, буд. 16, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будівля центральної районної бібліотеки; 134098,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 10310003 (№ 0253-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
17. Вулиця Красна, буд. 207, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: І поверх у нежитловій будівлі (12/25частки, 7 приміщень дитячої бібліотеки) - літер А (до 1940-х рр., 156,78 кв. м); 44916,00 грн., 20186,00 грн.; інв. № 10310005 (№ 0255-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
18. Вулиця Центральна, буд. 65, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: будівля центру національних культур; 559322,00 грн., 10990,00 грн.; інв. № 10310008 (№ 0258-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
19. Центральна частина смт. Тарутине (біля Тарутинського районного будинку культури), Тарутинський район, Одеська область, 68500: стадіон «Трудові резерви»; 56787,00 грн., 18604,00 грн.; інв. № 10310009 (№ 0259-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
20. Центральна частина смт. Тарутине (біля нежитлової будівлі по проспекту Миру, буд. 1), Тарутинський район, Одеська область, 68500: Дошка пошани Тарутинського району; 5000,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 1016000100 (№ 0307-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).

 

3

 

 

1 2 3 4
21. Вулиця Спортивна, буд. 1, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: Тарутинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 22512781)
будівля школи № 1 – літер В (1912 р., 1351,7 кв. м); 293879,00 грн., 47061,00 грн.; інв. № 10130001 (№ 0206-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
двоповерхова будівля школи № 2 – літер Г (1973 р., 1211,3 кв. м); 247654,00 грн., 110223,00 грн.; інв. № 10130002 (№ 0207-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
триповерхова будівля школи № 3 – літер А-А1 (1986 р., 3748,7 кв. м); 1609152,00 грн., 102589,00 грн.; інв. № 10130003 (№ 0208-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля спортзали – літер Б (1950 р., 277,6 кв. м); 733197,00 грн., 592944,00 грн.; інв. № 10130004 (№ 0209-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля спортзали – літер Д (1986 р., 358,6 кв. м); 70784,00 грн., 19292,00 грн.; інв. № 10130005 (№ 0210-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
топочна – літер Е (2008 р., 23,9 кв. м); 283406,00 грн., 17166,00 грн.; інв. № 10130006 (№ 0211-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
гараж – літер И (1986 р., 101,5 кв. м); 10690,00 грн., 2893,00 грн.; інв. № 10130007 (№ 0212-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
гараж-сарай – літер З (1986 р., 31,6 кв. м); 1046,00 грн., 230,00 грн.; інв. № 10130008 (№ 0213-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
котельня газова – літер Ж (1987 р., 143,7 кв. м); 580548,00 грн., 14195,00 грн.; інв. № 10130009 (№ 0214-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
туалет – літер К (1987 р.); 8000,00 грн., 420,00 грн.; інв. № 10130010 (№ 0215-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
гуртожиток – літер Л (1986 р., 64,1 кв. м); 40000,00 грн., 19600,00 грн.; інв. № 10130011 (№ 0216-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
альтанка; 65000,00 грн., 55250,00 грн.; інв. № 10130012 (№ 0217-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
22. Вулиця Пушкіна, буд. 23, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500:
будівля дитячого комбінату – літер А,А1,А2 (1975 р., 967,6 кв. м); 441663,00 грн.. 145583,00 грн.; інв. № 10130001 (№ 0218-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
убиральня – літер В (1975 р.); 1000,00 грн., 490,00 грн.; інв. № 10130002 (№ 0219-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
склад-підвал – літер Б (14,7 кв. м); 4000,00 грн., 1960,00 грн.; інв. № 10130003 (№ 0220-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
склад – літер Г (65,2 кв. м); 3000,00 грн., 149,00 грн.; інв. № 10130004 (№ 0221-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);

4

 

 

1 2 3 4
альтанка дерев’яна (навіс) – літер Д; 300,00 грн., 260,00 грн.; інв. № 10130005 (№ 0222-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
23. Вулиця Центральна, буд. 148, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500:
будівля корпусу № 1 – літер А-А1 (до 1940-х рр., 317,2 кв. м); 77000,00 грн., 9220,00 грн.; інв. № 10130001 (№ 0223-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля корпусу № 2 – літер А2 (до 1940-х рр., 161,6 кв. м); 79231,00 грн., 9328,00 грн.; інв. № 10130002 (№ 0224-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля корпусу № 3 – літер А3 (до 1940-х рр., 194,5 кв. м); 19776,00 грн., 3229,00 грн.; інв. № 10130003 (№ 0225-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля харчоблоку – літер Б (до 1940-х рр., 85,2 кв. м); 63517,00 грн., 9105,00 грн.; інв. № 10130004 (№ 0226-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
альтанка дерев’яна – літер В; 2000,00 грн., 1720,00 грн.; інв. № 10130005 (№ 0227-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
24. Вулиця Красна, буд. 154, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: Комунальне підприємство «Тарутинська центральна районна лікарня» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 01998905)
будівля лікувального корпусу (триповерхова будівля головного лікувального корпусу) – літер П (1972 р., 1765,1 кв. м, 4536,0 м); 2855837,00 грн., 1909753,00 грн.; інв. № 1013100005 (№ 0260-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля поліклініки (чотириповерхова будівля поліклініки) – літер А,а,а2 (1977 р., 4652,5 кв. м, 3526,8 м); 1630464,300 грн., 258161,00 грн.; інв. № 1013000006 (№ 0261-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
адміністративна будівля (двоповерхова будівля адміністративного корпусу) – літер Р (1972 р., 580,5 кв. м, 298 м); 368514,00 грн., 40849,00 грн.; інв. № 1013100007 (№ 0262-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля харчового блоку – літер Ж (1972 р., 251,1 кв. м, 186,0 м); 193739,00 грн., 30792,00 грн.; інв. № 1013100008 (№ 0263-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля гаражу – літер О (1990 р., 159,8 кв. м, 58,0 м); 60035,00 грн., 6658,00 грн.; інв. № 1013100010 (№ 0264-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля котельні – літер И (1972 р., 241,4 кв. м, 32,0 м), будівля пральні – літер К (1972 р., 227,0 кв. м, 472,0 м), будівля гаражу – літер Л (1972 р., 46,1 кв. м); 191032,00 грн., 64634,00 грн.; інв. № 101310011 (№ 0265-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля топочної (котельня № 1) - літер Т (2001 р., 37,6 кв. м, 68,0 м); 82275,00 грн., 13690,00 грн.; інв. № 1013200012 (№ 0266-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);

5

 

 

1 2 3 4
убиральня – літер Х (1990 р., 22,6 кв. м); 42870,00 грн., 7996,00 грн.; інв. № 1013100013 (№ 0267-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля дизельної – літер Д (1972 р., 42,5 кв. м), будівля трансформаторної – літер Е (1972 р., 17,2 кв. м); 23720,00 грн., 13039,00 грн.; інв. № 1013100016 (№ 0268-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля топочної (котельня № 2) – літер Г (2001 р., 37,7 кв. м, 97,0 м); 82275,00 грн., 13691,00 грн.; інв. № 1013200022 (№ 0269-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля гаражу – літер Н (1990 р., 87,4 кв. м); 16907,00 грн., 10123,00 грн.; інв. № 1013100023 (№ 0270-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля плотні – літер З (1972 р., 31,5 кв. м); 12255,00 грн., 7337,00 грн.; інв. № 1013100024 (№ 0271-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
25. Вулиця Красна, буд. 114, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500:
будівля акушерського відділення – літер З (1906 р.), прибудова – літер з (до 1940-х рр.), веранда – літер з-1 (до 1940-х рр.), веранда – літер з-2 (до 1940-х рр.), прибудова – літер з-3 (2004 р.) (405,9 кв. м, 660,0 м); 394286,00 грн., 33572,00 грн.; інв. № 1013100001 (№ 0272-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля інфекційного відділення – літер Ж (1922 р., 399,3 кв. м, 485,0 м), веранда – літер ж (1962 р., 4,2 кв. м); 217692,00 грн., 24129,00 грн.; інв. № 1013100002 (№ 0273-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля неврологічного відділення (будівля неврології) – літер А,а (1900 р., 175,1 кв. м, 138,0 м); 226254,00 грн., 82433,00 грн.; інв. № 1013100004 (№ 0274-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля гаражу – літер Б,б (1972 р., 70,4 кв. м), будівля складу – літер В (1972 р., 181,7 кв. м); 35754,00 грн., 35754,00 грн.; інв. № 1013100009 (№ 0275-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля моргу – літер Д (1906 р., 38,5 кв. м); 19628,00 грн., 2173,00 грн.; інв. № 1013100012 (№ 0276-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля бактеріологічної лабораторії та автоклавної – літер З1 (1906 р., 102,7 кв. м, 136,6 м); 170717,00 грн., 51055,00 грн.; інв. № 101310014 (№ 0277-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля складу – літер Г (1944 р., 20,2 кв. м); 7775,00 грн., 2099,00 грн.; інв. № 1013100015 (№ 0278-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля котельної ((топочної) котельня № 3) – літер Е (2001 р., 33,0 кв. м, 86,0 м); 82275,00 грн., 13690,00 грн.; інв. № 1013200032 (№ 0279-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).

6

 

 

1 2 3 4
26. Вулиця Красна, буд. 75А, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: житлова будівля з квартирами № 5, № 6 та гуртожитком (літер А, 1944 р., 35,8 кв. м, 38,1 кв. м, 263,5 кв. м); 1330846,00 грн. (239583,00 грн., 239584,00 грн., 851679,00 грн.), 890866,00 грн. (229602,00 грн., 229603,00 грн., 431661,00 грн.); інв. № 10131000005, № 10131000006, № 10131000007 (№ 0280-НМ-ОУ-ЖП, № 0281-НМ-ОУ-ЖП, № 0282-НМ-ОУ-ЖП від 24.12.2019).
27. Вулиця Спортивна, буд. 1«А», смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 25426993)
будівля притулку-центру (1960-ті рр.); 599704,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 10390001 (№ 0292-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
будівля гаражу (2010 р.); 95972,00 грн., 42275,00 грн.; інв. № 10390002 (№ 0293-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
28. Вулиця Красна, буд. 156, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тарутинської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 23205727)
корпус № 1 (будинок з верандою) – літер А; 443,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 103110042 (№ 0294-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
корпус № 2 (будинок без веранди) – літер Б; 1128,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 103110043 (№ 0295-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
каплиця – літер З; інв. 3419,00 грн., 826,00 грн.; № 101310044 (№ 0296-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
підвал (споруда) – літер Е; 1301,00 грн., 313,00 грн.; інв. № 101310045 (№ 0297-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
бесідка; 935,00 грн., 227,00 грн.; інв. № 101310046 (№ 0298-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
огорожа; 6034,00 грн., 0,00 грн.; інв. № 101310047 (№ 0299-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
сарай (веранда) – літер В; 2880,00 грн., 837,00 грн.; інв. № 101310048 (№ 0300-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019);
убиральня – літер Д; 1500,00 грн., 810,00 грн.; інв. № 101310049 (№ 0301-НМ-ОУ-БС від 24.12.2019).
29. Проспект Миру, буд. 34, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: частина (0,53 частки) адміністративної будівлі (одноповерхової) – літер А (до 1940-х рр., 52,7 кв. м); 4686,00 грн., 3234,00 грн.; інв. № 001 (№ 0302-НМ-ГВ-БС). Комунальне підприємство «Тарутинське районне бюро технічної інвентаризації» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 22512752)

 

7

 

 

1 2 3 4
  30. Провулок Таможений, буд. 3, кв. 2, смт. Тарутине, Тарутинський район, Одеська область, 68500: 1/2 частки двоповерхової будівлі (квартири) – літер А (1995 р., 223,4 кв. м), гараж – літер Б, гараж – літер В, надвірні споруди – № 1-4; 1145000,00 грн., 1099200,00 грн.; інв. № 1013/01 (№ 0306-НМ-ГВ-ЖП). Тарутинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (код ЄДРПОУ 23868818)

 

 

_____________________________________________________

 

8

 

 

Додаток 2

до рішення Тарутинської районної ради Одеської області

05.11.2020 р. № -VIІ (проєкт рішення 11)

 

 

ПЕРЕЛІК

об’єктів нерухомого та іншого майна, що перебувають у власності та управлінні Тарутинської районної ради Одеської області,

які безоплатно приймаються зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району

до комунальної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району

 

№ з/п Найменування сільської, селищної ради, до комунальної власності територіальної громади (територіальних громад) якої передається майно (її код ЄДРПОУ) Майно, яке передається
для нерухомого майна – поштова адреса: опис майна, первісна вартість, балансова вартість; інвентарний номер балансоутримувача (реєстраційний номер в Реєстрі нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ Тарутинського району Одеської області (код КОАТУУ 5124700000) станом на 01.07.2020 р.);

для рухомого майна – ідентифікаційні відомості об’єкта

балансоутримувач майна
1 2 3 4
1 Тарутинська селищна рада Тарутинського району Одеської області (код ЄДРПОУ 04379226). 1. Система поіменного голосування «Рада Голос», комп’ютерно-копіювальна техніка, меблі та інші товарно-матеріальні цінності, що використовуватимуться для обслуговування виконавчого апарату Тарутинської районної ради. Тарутинська районна рада Одеської області (код ЄДРПОУ 22452613).
2. Музична апаратура, комп’ютерно-копіювальна техніка, меблі (в т. ч. театральні крісла Сюард-Універсал) та інші основні засоби і матеріальні цінності, які перебувають на обліку по Тарутинському районному будинку культури і придбані за кошти районного бюджету. Відділ культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 26600074).
    3. Музейне зібрання та інші основні фонди, які перебувають на обліку по Тарутинському національно-просвітницькому центру і придбані за кошти районного бюджету. Відділ культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 26600074).
    4. Комп’ютерно-копіювальна техніка, меблі, бібліотечні фонди та інші основні фонди, які перебувають на обліку по Тарутинській централізованій бібліотечній системі і придбані за кошти районного бюджету. Відділ культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 26600074).
    5. Мотооприскувач, придбаний у грудні 2015 року за кошти районного бюджету. Відділ культури, молоді та спорту Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 26600074).

 

 

    6. Комп’ютерно-копіювальна техніка, меблі та інші основні фонди і матеріальні цінності, які перебувають на обліку по районному методичному кабінету відділу освіти Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області і придбані за кошти районного бюджету. Відділ освіти Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області (код ЄДРПОУ 02145292).
    7. Автобус пасажирський БАЗ (модель А079.24, номер шасі (кузова, рами) – Y7FAS7924B0008843, колір – жовтий, 2011 рік випуску, державний номер ВН 73-42 НТ). Тарутинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей – дошкільний навчальний заклад» Тарутинської районної ради Одеської області (код ЄДРПОУ 22512781).
    8. Автомобіль легковий GEELI (модель MR7151A, номер шасі (кузова, рами) – Y7CMR715180091192, колір – синій, 2008 рік випуску, державний номер ВН 8072 СА). Тарутинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (код ЄДРПОУ 22512781).
    9. Самохідний зернозбиральний комбайн КЗС-812 сх з пристроями для збирання кукурудзи КМС-6-17, соняшнику ПС-6А-13 та рапсу ПЗР-6-13 (номерний знак 12310 ВН, 2008 рік випуску. Державний навчальний заклад «Тарутинський професійний аграрний ліцей» (код ЄДРПОУ 20986836).

2

 

 

 

 

Без коментарів.