«COOL GAMES» – ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ АКТИВНОГО, ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ»

Друк

21 листопада 2023 року на базі Серпневського ліцею відбувся семінар-практикум вчителів фізичної культури закладів освіти Тарутинської селищної ради.

Тема семінару «COOL GAMES» - популяризація активного, здорового способу життя в освітньому процесі у закладах освіти громади».

Захід відкрили гімном України та хвилиною мовчання. Семінар розпочався з ранкової зустрічі для викладачів фізичної культури, яку провела психолог закладу Марина Попазогло. Учениці 11 класу Серпневського ліцею провели з вчителями флешмоб «Україна єдина».

З впровадження психологічних хвилинок на уроках фізичної культури розпочала теоретичну частину семінару психолог Марина Попазогло. Вчитель Серпневського ліцею Тетяна Радолова ознайомила з аспектами гри. 

На семінарі було проведено 10 естафет із 21 між командами учнів та вчителів. Наприкінці були оголошені результати командної зустрічі та отримані на згадку подарунки від організаторів гри.

19 грудня 2023 року відбудеться І етап  фізкультурно-оздоровчого заходу “Сool Games” ІІ дивізіону між закладами освіти Тарутинської селищної ради. Захід  будє проходити  в рамках ініціативи “Пліч-о-пліч”.

 

Відділ освіти, молоді та спорту

Тарутинської селищної ради

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.