ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «ДІТИ ВУЛИЦІ»

Друк

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень  серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї минулого тижня спеціалістами  служби у справах дітей Тарутинської селищної ради спільно з дільничним відділення поліції №2 Болградського РВП, спеціалістами Красненського та Підгірнеського старостинського округів  проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», а також відвідані діти, які перебувають під опікою чи піклуванням.

В ході рейду, працівниками служби була проведена робота, спрямована  на створення безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, права на охорону здоров’я,  формування навичок здорового способу життя.  З батьками проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому приміщеннях та роз’яснені  наслідки їх невиконання. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Служба у справах дітей

Тарутинської селищної ради

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.