Проведено соціально-виховну роботу з національно-патріотичного виховання

Друк

05 вересня 2023 року для неповнолітнього клієнта Болградського районного сектору  №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області інспектором ЮПСП Болградського РВП ГУНП в Одеській області старшим лейтенантом поліції Аліною Іскімжи було проведено соціально-виховну роботу з національно-патріотичного виховання, яка спрямована на формування у засудженого  високої патріотичної свідомості, почуття вірності та любові до Батьківщини.

Метою даного заходу було допомогти зрозуміти неповнолітньому суб’єкту пробації, що національно-патріотичне виховання є важливою складовою, яке покликане формувати любов до Батьківщини, прагнення працювати на користь рідної держави. Особливого значення національно-патріотичне виховання набуло в умовах війни, коли постало гостре питання захисту України. 

        Якщо подивитися на розбір словосполучення «національно-патріотичне виховання», то виділяють три ключові вектори:

  • національне – плем’я, народ, тобто спільнота, у якій ми проживаємо і яка нас об’єднує;
  • патріотичне – це про громадянську свідомість, людину, яка усвідомлює свої обов’язки та права в межах цієї держави;
  • виховання – інструмент формування цінностей, спосіб усвідомити, зрозуміти та прийняти цінності, що стосуються громадянської свідомості.

По завершенню заходу, засуджений поділився своїми думками на майбутнє, що мріє вступити до лав  Збройних сил України та захищати кордони своєї Батьківщини.

 

Болградський районний сектору  №2

філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.