У Березинському та Тарутинському ліцеях відкрили класи безпеки

Друк

Безпека та захист дітей  - це перш за все. Завдяки спільному проекту Міністерства освіти і науки України та Державної служби з надзвичайних ситуацій України в навчальних закладах втілюється проєкт "Класи безпеки". 

1 вересня у Березинському та Тарутинському ліцеях Тарутинської громади були відкриті відповідні класи. 

На їх відкриття були запрошені: секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, староста Березинського старостинського округу Сергій Сіваєв, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Ірина Іщенко, інспектор ювенальної превенції відділення поліції №2 Болградського РВП Аліна Іскимжи, головний інспектор відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського  районного управління головного управління ДСНС України в Одеській області Олександр Кахчі.

У перших уроках з безпекової грамотності взяли участь: директори ліцеїв Дмитро Сметана та Олег Ткаченко, вчителі та учні закладів освіти.

Класи мають обладнання та матеріали для навчання дітей правилам безпеки в ігровій формі.

В цих класах учні будуть набувати навички домедичної допомоги, дізнаватися правила дорожнього руху, правила поводження в надзвичайних ситуаціях та навчаться надавати  психологічну підтримку собі та  оточуючим.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.