Сьогодні День Української Державності

Друк

У 2023 році Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію.

День Державності відзначається того ж дня, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Русі–України.

Сьогодні цей день є особливим для кожного свідомого громадянина країни, кожного патріота, кожного з нас, хто стоїть до кінця разом з усією Україною у непримиренній боротьбі з ворогом та у відстоюванні своєї ідентичності.

В цей день біля Тарутинського будинку культури урочисто підняли державний Прапор України.

Учасники художнього самодіяльності будинку культури вшанували памʼять полеглим воїнам за незалежність України покладанням квітів до памʼятного меморіалу.

Нині ми боремося і далі за нашу історію, за нашу землю, за нашу незалежність. Тому маємо бути єдині, маємо здолати всі негаразди і збудувати та підняти тисячолітню велич Київської Русі. Все заради того, аби українці жили щасливо, мирно, спокійно на своїй землі.

Віримо, що все буде Україна. Віримо, що з нами Бог. Слава Україні!

Тарутинський СБК

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.