До Тарутинської селищної ради завітав Чемпіон Європи з вільної боротьби Василь Михайлов

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді відбулася зустріч Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з Василем Михайловим та його тренером  Русланом Умаровим.

19 квітня 2023 року Василь Михайлов, уродженець смт.Тарутине та вихованець Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, здобув свою чергову перемогу, він став Чемпіоном Європи з вільної боротьби (вагова категорія до 79 кг).

Сава Чернєв привітав Василя Михайлова з найвищим досягненням у його спортивній кар’єрі. Під час спілкування з селищним головою спортсмен та його тренер поділилися подальшими планами спортивного життя. Василь подякував селищному голові за його особисту підтримку та підтримку з боку місцевої влади.

Спілкуючись зі спортсменом, його теренером та директором Тарутинської ДЮСШ Петром Карабаджаком Сава Чернев зазначив, що жителі Тарутинської громади дуже пишаються тим, що мешканець Тарутине, який виріс на очах багатьох, так гідно представляє наше селище, Тарутинську громаду, Одеську область та Україну на міжнародній арені. «Золота нагорода Чемпіонату Європи, - продовжив селищний голова, – це великий успіх в історії Тарутинського спорту. І все ж, головна заслуга в досягнені Василя належить йому самому, його працьовитості, наполегливості і таланту. Хочеться вірити, що в золотій медалі спортсмена сконцентрована праця всіх тренерів Тарутинської ДЮСШ, де Василь розпочинав заняття спортом, а ще – неймовірна підтримка земляків, які постійно вболівають за нього та дуже радіють його перемогам.

Від імені усіх мешканців Тарутинської громади селищний голова побажав нашому іменитому земляку нових перемог на килимі та в житті.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.