Звернення Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з приводу ситуації з енергопостачанням в громаді

Друк

Шановні мешканці Тарутинської громади!

Звертаюсь до вас з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась із забезпеченням електроенергією побутових споживачів, підприємств, установ та закладів громади.
Енергетики і влада країни роблять все можливе для стабілізації ситуації з енергопостачання, аби максимально забезпечити світлом споживачів в умовах постійних терористичних ударів Росії та дефіциту потужності.

Станом на 13.01.2023 р. діють графіки стабілізаційних відключень. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.
Ознайомитись із графіками можна за посиланням: https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns. Все частіше через дефіцит генерації енергетики вимушені обмежувати електропостачання в «негарантовані години» (світло-сірий колір на графіках, який інформує про години можливих відключень) для уникнення аварій.
Враховуючи обмеженість ресурсу генерації електрики наголошую на необхідності з розумінням віднестися до необхідності тотальної економії електроенергії в пікові години споживання (освітлення, підсвітка, енергоємні прилади, реклама об’єктів підприємництва, тощо).

Прошу вас утриматися від зайвих коментарів щодо даної ситуації, враховуючи, що противником використовується невдоволення населення в цілях дестабілізації обстановки.
Як тільки з’явиться можливість для збільшення ресурсу електроспоживання ми всі в своїх домівках це відразу відчуємо.
ТРИМАЙМОСЯ!
РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!

 

Тарутинський селищний голова

Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.