Відбулося пленарне засідання чергової сесії Тарутинської селищної ради

Друк

23 грудня селищний голова Сава Чернєв провів пленарне засідання заключної у 2022 році сесії Тарутинської селищної ради.

Хвилиною мовчання усі присутні у сесійній залі вшанували пам'ять загиблих військових та мирних жителів України внаслідок збройної агресії російської федерації.

На початку засідання депутати розглянули питання щодо підтримки та надання адресної допомоги ВПО і мешканцям громади.

Наступними були затверджені ряд програм та внесені зміни до деяких програм з охорони здоров’я, соціально-економічного та культурного розвитку селищної ради, фізичної культури та спорту, захисту, техногенної та пожежної безпеки.

У зв’язку з непридатністю до подальшої експлуатації та неможливістю відновлення основних засобів  надані дозволи на списання основних засобів відділу освіти, молоді та спорту та Підгірненському ліцею.

З метою забезпечення належного використання, утримання та збереження матеріальних цінностей затверджені акти приймання-передачі матеріальних цінностей.

Також депутати затвердили план роботи Тарутинської селищної ради на 2023 рік.

Крім того були внесення зміни до рішень Тарутинської селищної ради від 05.12.2020 року №6-VIII «Про постійні комісії Тарутинської селищної ради».

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Бюджетного кодексу України внесені зміни та доповнення до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік».

Після тривалих обговорень депутати затвердили місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік.

На завершення сесії депутати розглянули та затвердили ряд земельних питань, які відповідно до законодавства можливо розглядати у воєнний час.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.