Робоча нарада в Тарутинській селищній раді

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА провів робочу нараду з керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади за участю селищного голови Сави Чернєва.

Основні питання, які розглядались під час наради - це робота комунальних підприємств, територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  соціальних об’єктів та правоохоронних органів під час воєнного стану, аварійних відключень енергопостачання та блек-ауту.

У ході наради кожен із керівників територіальних підрозділів поінформував про стан роботи своїх організацій під час аварійного відключення енергопостачання та забезпечення їх генераторами та паливом. 

Було відмічено, що більшість питань, які виникають у період відключень, територіальні підрозділи органів виконавчої влади вирішують спільно з Тарутинським селищним головою. Також в посиленому режимі в громаді працюють енергетики та забезпечують роботу важливих об’єктів.

Більшість організацій громади забезпечено генераторами та паливом для їх безперебійної роботи. Вирішуються питання щодо  забезпечення генераторами тих територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, які їх не мають.

Як зазначив начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, наш ворог -  російська федерація щодня намагається вразити українців, руйнуючі наші міста, наші домівки, наші електростанції та інші об’єкти життєзабезпечення. Тому усім  керівникам необхідно бути готовим до найгіршіого сценарію та організувати роботу у своїх підрозділах.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.