Представників місцевого самоврядування привітали зі святом

Друк

Сьогодні, у День місцевого самоврядування, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав депутатів, членів виконавчого комітету, старост та працівників селищної ради зі святом.

День місцевого самоврядування - це свято, що об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів громади, чудових організаторів, які в будь який час, переймаються проблемами людей та сприяють їх вирішенню, покращують добробут жителів громади.

«Ваша віддана праця, професіоналізм і відповідальність, активна громадська позиція є важливим внеском у розвиток нашої громади і держави», - зазначив у привітанні селищний голова.                                             Сава Чернєв подякував усім, за те, що у складний для всього українського народу час, депутати, виконавчий комітет, старости та структурні підрозділи селищної ради допомагають та вирішують нові завдання, приймають важливі рішення, надають допомогу військовим та мешканцям громади, внутрішньо переміщеним особам.

За сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення місцевого самоврядування Тарутинської територіальної громади представникам місцевого самоврядування були оголошені Подяки.

Шановні працівники місцевого самоврядування! Нехай щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця. Миру вам, міцного здоров’я, злагоди, єдності, нових звершень та натхнення у праці!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.