Привітання Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з Днем захисту дітей

Друк

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Днем захисту дітей!

Найкраще, що має в житті людина – це поява на світ дитини. Бо діти – це дар Божий, і найцінніший подарунок долі. Вони – наше продовження, наші радощі та сенс життя. Проте разом з появою в родині малюка, на плечі батьків лягає величезна відповідальність за подальшу долю, виховання, навчання та вибір життєвого шляху. І всім батькам хочеться, щоб діти були щасливими, здоровими та успішними. Бо протягом усього життя вони живуть і працюють саме для того, аби забезпечити своїм дітям достойне майбутнє.

І скільки б не було дітям років, всі полюбляють свята, вітання та подарунки. І такий день прийшов саме з настанням літа. В першу неділю червня відзначається прекрасне свято – Міжнародний День захисту дітей. Це свято маленьких громадян, які впевнено крокують країною під назвою дитинство, підлітків, які починають пізнавати світ, та молоді, яка крокує в доросле життя.

Не потрібно спішити намагатися подорослішати, бо дитинство – це найкраща пора, сповнена незабутніх вражень, безтурботного дозвілля та здійснення мрій, сподівань та безкінечних бажань. І все це можуть подарувати найдорожчі люди, які постійно поряд, які підставлять плече в скрутну хвилину, і щиро розділять хвилину радості. Це ваші батьки, які теж є частиною вашого життя, і заслуговують на шанування. І творячи для своїх дітей щоденне свято найкращим подарунком є щира посмішка, якій підвласно розтопити навіть найсуворіше серце. Тож нехай сьогодні, в цей святковий день, будуть щасливі діти та їх батьки.

Бажаю всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне – міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.