Пленарне засідання позачергової сесії Тарутинської селищної ради

Друк

         Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва сьогодні відбулося пленарне засідання позачергової 22-ої сесії Тарутинської селищної ради.

         Перед початком роботи сесії депутати селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців та мирних жителів України, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

         Під час пленарного засідання було розглянуто 9 питань порядку денного.

         Депутати схвалили текст заяви Тарутинської селищної ради VIII скликання  щодо засудження збройної агресії російської федерації проти України та недопущення порушення територіальної цілісності та суверенітету України.

         Були внесені зміни: до комплексної програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, осіб які постраждали під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, а також членів сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у зазначених акціях та до Програми забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.  

        Також, депутатами затверджена Програма підтримки, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб, розміщених на території Тарутинської селищної територіальної громади.

        Обранці громади розглянули ряд фінансових питань та надали дозвіл на передачу в оренду нежитлових приміщень, що розташовані за адресою: Одеська область, Болградський район, смт Серпневе вул. Вишнева, 1, для розміщення пункту постійного базування екстреної (швидкої) медичної допомоги.

       Прийняті рішення двадцять другої сесії будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради у розділі «Селищна рада».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.