Подарунок центральній лікарні від Бесарабських німців

Друк

 

       В гостях в Тарутинській громаді перебуває професор компанії «HELLING“ Натаніель Рисс - громадянин Німеччини, який народився в селищі Серпневе. Багато добрих справ зробив для своєї малої Батьківщини Н.Рисс, це: виділення коштів на створення і благоустрій парку в селищі Серпневе, створення німецького культурного центру «Бессарабський дім», допомога лікарні медичним обладнанням та ін.

       10 серпня Натаніель Рисс, його бізнес-партнер Леонід Неправда, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та голова Тарутинського німецького товариства «Бессарабський дім» Світлана Крук відвідали хірургічне відділення Тарутинської центральної лікарні. Натанієль Рисс передав лікарям хірургічного відділення Івану Христову, Олексію Гібескулу та Герасиму Петросяну благодійну допомогу - хірургічний інструмент.

       Головний лікар ЦЛ Ю.Савицький ознайомив гостей з хірургічним відділенням, розповів про роботу молодих перспективних хірургів лікарні та подякував Н.Риссу за допомогу, яку професор постійно надає Тарутинській лікарні.

       Тарутинський селищний голова Сава Чернєв від імені жителів всієї громади висловив Н.Риссу слова щирої вдячності за розуміння, підтримку та допомогу. Підтримка медичної сфери є важливим кроком для створення якісної інфраструктури задля комфорту мешканців громади.

       А в планах професора Натаніеля Рисса не тільки подальше надання благодійної допомоги, а й багато нових та цікавих проектів щодо інвестування у розвиток Тарутинської громади.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь