Населеними пунктами Тарутинщини пронісся ураган

Друк

 

       Сьогодні, в другій половині дня населеними пунктами Тарутинської громади пронісся ураган з сильним вітром, зливою та градом. Внаслідок ускладнених погодних умов пориви вітру зривали дахи будівель та будинків, ламали дерева, а деякі дерева вирвало з корінням. В селі Підгірне зірвало дах з Будинку культури та школи. В селищі Березине зірваний дах зі школи та комбінату хлібопродуктів. Негодою також пошкоджено дахи житлових будинків. Матеріальні збитки від наслідків урагану великі.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв відвідав село Підгірне, а заступник селищного голови Іван Долгорук побував у селищі Березине, щоб оглянути та вивчити наслідки негоди. Зі старостами Підгірненського та Березинського старостинських округів З.Тасмасис та С.Сіваєвим обговорені обсяги робіт, які необхідно виконати щодо відновлення роботи закладів соціальної сфери та наданню допомоги постраждалому від урагану населенню.

Селищним головою С.Черневим було скликано позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради, на якому були вжиті заходи з ліквідації  наслідків стихії. На ці цілі виділені кошти з резервного фонду селищної ради. Також, Тарутинська селищна рада звернулась за допомогою до керівництва Болградської райдержадміністрації та Одеської облдержадміністрації щодо виділення коштів для ліквідації наслідків негоди. 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь