Звернення Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА до мешканців громади

Шановні мешканці Тарутинської громади!

В рамках реформи місцевого самоврядування та децентралізації до Тарутинської селищної ради приєдналося 11 місцевих рад, а саме: Березинська та Серпневська селищні ради, Виноградівська, Вільненська, Калачівська, Красненська, Малоярославецька Друга, Підгірненська, Петрівська Перша, Рівненська та Ярівська сільські ради.

25 жовтня 2020 року відбулись перші місцеві вибори, за результатами голосування на яких я, Сава Чернєв, обраний Головою громади, також обрано 26 депутатів ради. Дякую всім виборцям за підтримку та довіру.

Нам надано шанс  на зміни та можливість зробити життя в нашій громаді краще та комфортніше!

Я та депутатський корпус громади, будемо робити все можливе, щоб наша об’єднана громада стала заможною та розвинутою.

Наші зусилля будуть спрямовані на забезпечення ефективного та прозорого використання податків і зборів; справедливого оподаткування; швидкого та якісного надання адміністративних та соціальних послуг; постійного сучасного розвитку закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту; якісного надання комунальних послуг; залучення інвестицій для розвитку інфраструктури, в тому числі від міжнародних фондів; збільшення робочих місць; створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу.  Гарантую  виконання інших заходів своєї передвиборчої програми на належному рівні.

У нас з вами є унікальний шанс змінити життя громади, зробити всі наші села та селища успішними. Успішна громада це – гарні умови для роботи, навчання, лікування, відпочинку, всебічного розвитку.

І тільки разом ми це зможемо зробити.

З повагою,

Тарутинський селищний голова

Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь