До уваги громадян! Повторний аукціон! КП ВУЖКГ здає в оренду об’єкти нерухомості на електронному аукціоні!

Друк

 


(Для детального перегляду перейдіть за відповідними посиланнями)

Лот № 1: Оренда нежитлового приміщення (кафе), розташованого в смт Тарутине Одеської області по вул. Набережна, 5.

 

 

Лот № 3:Оренда нежитлового приміщення (магазину), розташованого в смт Тарутине Одеської області по вул. Набережна, 7

(Для детального перегляду перейдіть за відповідними посиланням)

 


 

Довідка:

Електронні торги в системі Prozorro.Продажі це зручний та сучасний сервіс доступу до електронних торгів з любої точки країни, що робить простим процес придбання цікавих активів державної та комунальної власності, комерційних лотів ефективним та прозорим.

До придбання бажаного активу всього декілька кроків

1 Крок – ознайомитись з лотами та обрати кращий із них. Для цього можна скористатися пошуковою системою сайту Prozorro.Продажі

2 Крок – реєстрація на будь-якому електронному майданчику. Вибрати можна за посиланням https://prozorro.sale/#brokers. Для реєстрації необхідно заповнити відповідні поля форми і надати оператору документи для ідентифікації. 

3 Крок – підготуватись до аукціону. Для цього рекомендуємо Вам уточнити умови продажу лоту,  завантажити необхідні для кваліфікації учасника документи, сплатити передбачені умовами аукціону гарантійний та реєстраційні внески і подати цінову пропозицію. 

4 Крок – взяти участь в аукціоні. Це найбільш цікава частина процесу торгів, яка неодмінно дасть можливість позмагатися за актив в режимі реального часу та стати його щасливим власником. Аукціон може проходити в таких формах:

  • Англійський аукціон  – це торги, в ході яких відбувається підвищення ціни.Сам аукціон складається з раундів з можливістю підвищення попередньої ставки, переможцем стає учасник який в ході аукціону запропонував найвищу ставку, на що відводиться відповідний час
  • Голландський аукціон передбачає торги, в ході яких початкова ціна лоту покроково знижується до моменту подання учасниками цінової пропозиції яка відповідає поточній. З цього моменту аукціон є зупиненим і учасники можуть подати закриту цінову пропозицію, що перевищує ціну на якій зупинено покрокове зниження.

5 Крок – оплатити ціну за лот, якщо це передбачено для відповідного напряму – підписати протокол та укласти договір про придбання активу за результатами аукціону.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь