Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення СЕО проекту Генплану смт Тарутине

Друк

gerb

У К Р А Ї Н А

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ТАРУТИНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


68500, Одеська обл., Тарутинський р-н, смт. Тарутине, вул. Красна, буд. 201;

+380 4864 22-5-48; Код ЄДРПОУ: 04380040

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної

екологічної оцінки проекту Генерального плану смт. Тарутине

Тарутинського району Одеської області

 

          Тарутинська селищна рада повідомляє, що згідно рішення селищної ради XVI сесії VII скликання № 207/1-VII від 15.12.2016 року "Про організацію роботи з розроблення генерального плану населеного пункту –  смт. Тарутине Тарутинської селищної ради на період 2017 - 2018 років" триває розробка генерального плану смт. Тарутине, який на вимогу Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» потребує виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО).

         Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО, починаючи з процесу визначення обсягу виконання СЕО, та врахування побажань та зауважень.

         Ознайомитись з Заявою про визначення стратегічної екологічної оцінки можна в приміщенні Тарутинської селищної ради за адресою смт. Тарутине, вул. Красна, буд. 201, та на сторінці Тарутинської селищної ради в мережі Інтернет.

Зауваження та побажання щодо визначення обсягу СЕО приймаються у письмовому вигляді за адресою: 68500, Одеська обл., Тарутинський р-н, смт. Тарутине, вул. Красна, буд. 201 та електронною поштою tarutinops@gmail.com протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення тексту заяви, тобто до 12.04.2019 року. Зауваження, подані після встановленого строку,  не приймаються до уваги та не розглядаються.

        Орган відповідальний за прийняття та розгляд побажань та зауважень – Тарутинська селищна рада. 

       Відповідальна особа – селищний голова Куруч Іван Іванович.  

 

            Тарутинський селищний голова    ____________________         І.І. Куруч

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь